miasvikt

Direktlänk till inlägg 8 oktober 2012

Invägning, Utmaningen

Av Marie - 8 oktober 2012 08:29

Oj vad veckorna och helgerna springer iväg fort.

Ganska bra med invägning på måndagar, då kan jag helt enkelt inte fuska för mycket!  

Veckan resultat:

- 1,0 kg.

Träningsminuter förra vecka: 265 min.

Midjemått: - 2 cm. (På drygt en månad)


Jag räknar inte med alla mina promenader, då vissa har varit i saktare tempo.


Nu stundar en jobbvecka. Med diverse aktiviteter på fritiden oxå. Dessutom ska jag på mässa med jobbet, vilket tar en hel dag. Men jag hinner nog ta en morronpromenad då, gäller bara att ställa klockan!

På fredag bär det iväg på årliga tjejresan. Så då blir det till att ta antingen en joggingtur eller promenad på morgonen. Har aldrig sprungit på morgonkvisten, så det kanske vore nåt att testa!?


Träning för kommande vecka:Det är inte säkert, jag hinner med någon promenix ikväll, så det får bli en runda på lunchen! Imorron kväll, aktvitet med ungarna hela kvällen, så då får jag jogga direkt efter jobbet. Onsdag: Långpromenad! Torsdag mässa. Fredag morronpromenix/jogging??Lördag: Långpromenad+aerobic. Söndag: Långpromenad+joggingtur .


Joggngtur i går kväll, gick förvånansvärt lätt, vilken skillnad från när jag knappt orkade 1 minut! Nu ökade jag till och med tempot emellanåt! (20 minuter jogging, +uppvärming 3 minuter  och nedvarvning 5 minuter.)Men usch, så mörkt ute. Kom inte iväg förrän strax innan kl. 19. Hädanefter blir det precis efter jobbet, annars för mörkt helt enkelt. Deprimerande, gillar inte den kommande hösten/vintern!!!!! Måste dessutom investera i en bra långärmad träningsjacka. Det var lite kallt om armarna, inte bra!


Kost: Fredag gick det så där. Lördagen bättre! Men slarvade med mattider och åt för lite egentligen i helgen. På så vis bättre, under vardagarna!


Allt gott till er som hittar till min sida. Ta vara på den korta stunden vi har på jorden! //Marie

 
 
Tjockisen

Tjockisen

8 oktober 2012 12:08

Hej!

Ser nu att du har lagt ut en "före" bild ;) Bra jobbat ;)

Hur mycket har du gått ner sen början?

Jag lägger mig lite i din träning... är du säker på att det är bra för dig o jogga? Då tänker jag på dina knän - att det kan vara bättre o cykla.

Sen är det bra o styrketräna om du känner för det. Att lyfta rejäla tyngder. Det formar kroppen, ger muskler och mer muskler bränner mer fett. Och fördelen med styrketräning är också att förbränningen fortsätter även efter träningen - inte bara tills flåset har gått ner.

Fundera på detta, läs mer på Olgas sida och du kan även gå in på http://bodyforlife.com/. sug åt dig så mycket information från många olika håll.

Jag ska försöka få tag på en bok som heter "bodysculpturing bible for women" men den tar hänsyn till kvinnokroppen och hur den fungerar.

Men vi kvinnor behöver inte vara rädda för att lyfta, det krävs steroider för att se ut som "icke kvinna" ;)

http://storlek-36.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Marie

8 oktober 2012 12:53

Tack för din omtanke. Jag kan lova dig att jag tar det lugnt på mina joggingturer. Det går inte alls fort. Märker jag att det gör ont, saktar jag bara ner stegen lite. Har en pulsklocka, ligger på mellan 60-75%. Och joggar mestadels på grusunderlag och har riktigt bra skor! Jag har små korta joggingturer 3 gr/vecka. Uppvärming och nedvarvning ett måste! Ska börja träna styrka, om någon vecka. Vi har Företagshälsovård, där man kan göra detta gratis! (Gäddhänget, är inte skoj...)
Jag har gått ner 11 kilo, sedan i juni. 5 kilo, sedan jag började blogga. Midjemått har minskat 5 cm. Nu är det 85 cm. Så egentligen är jag inte så fett runt magen. Övervikten sitter fördelad över hela kroppen, typiskt "päronformad".Hoppas det går bra för dig oxå!!! /Marie

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 19 juni 2014 12:08

Före resan: I september 2013, sprang jag Tjejmilen i Stockholm för första gången.( Ja sprang och sprang, jag joggade runt om man ska vara riktigt petig.) Ett mycket roligt och trevligt lopp, och förra året var det dessutom kanonfint väder.  Arrangö...

Av Marie - 5 juni 2014 09:29


Vare sig du vill få lyckas med karriären, träna mer, gå ner i vikt etc...så behöver du tre saker för att lyckas: Beslutsamhet Disciplin Konsekvens Allt detta ligger dina händer, och alltsammans börjar med att du beslutar dig för att försöka ...

Av Marie - 4 juni 2014 14:37

Nu börjar det dra ihop sig.. Nästa onsdag, åker vi upp till Stockholm, för vidare färd mot New York.   Kiropraktorbeösk i måndags igen. Denna gången var han snällare mot mig! Och han frågade om jag skött mig, hållt mig till promenader, tagit...

Av Marie - 27 maj 2014 13:06

Kom iväg på en bra runda i lördags, tyckte jag joggade på sakteliga. Skulle hinna mellanrundan, på runt 1 timme tänkte jag. Och så blev det. 1 timme och 59 sek: 9,8 km. Helt ok.   Det var varmt i slutet av förra veckan. Temp i köket, vid ...

Av Marie - 23 maj 2014 09:07


Ingen rast ingen ro.    Fick förresten en fråga, för ett tag sen: Hur hinner man med att träna?!  Vet inte riktigt, hur jag skulle klara mig UTAN att träna. Planering, prioritering antar jag. Och så klarar sig faktiskt ungarna 1 timme eller ...

Presentation


Mitt nya sunda liv, viktnedgång+ hälsa "my own way"!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Före bild.

 

Tjejmilen 2013

 

Oktober 2012

 

Bild November 2012

 

Bild Dec 2012

    

Januari 2013

  Januari 2013

April 2013

 

maj 2013

 

Juli 2013

 

Aug 2013

 

Augusti 2013

 

September 2013

 

December 2013

 

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Bilder


Ovido - Quiz & Flashcards